IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Кейдж ревнувал приятелката си от Антон Касабов

17 март 2014 11 22

Детето на звездата посещава школата на българина

Антон Касабов. Снимка: Dancing Stars

Антон Касабов. Снимка: Dancing Stars

Майстор по бойни изкуства, холивудски каскадьор, сбъднал американската мечта. Антон Касабов, един от най-сексапилните участници в Dancing Stars 2014 е роден в София, но постига успехи в меката на киното Лос Анджелис, където професионалните му ангажименти го срещат с многобройни звезди.

Антон притежава собствена школа за бойни изкуства за деца, където холивудските знаменитости водят децата си да тренират, сред които и синовете на Дейвид Бекъм. Мъжка ревност – така Антон се запознава с Никълъс Кейдж, който видял в нашия секссимвол заплаха. Жената на Кейдж завела детето им на тренировки и се заговорила с Касабов, на което мъжът ѝ изревнувал. Впоследствие двамата мачовци намерили общи теми на разговор, сред които най-любимата била за актьорското майсторство.

Защо според Антон танците и бойните изкуства са изразяване на самия себе си, какво очаква от участието си в Dancing Stars и как преминават тренировките с неговата партньорка, миналогодишната шампионка Дорина, можете да видите във видеото от „На светло с Люба Кулезич“, където той разказа тези и други любопитни подробности.

А как ще се справи със следващия си танц в най-бляскавото танцувално шоу в ефира – Dancing Stars, ще видим утре от 20.00 часа по Нова.

Тогава за първи път на сцената на Dancing Stars ще излезе и бронзовата световна медалистка по сноуборд – Сани Жекова. Тя се впуска на дансинга заедно със своя партньор Симеон Тимов и ще ги видим във вихъра на най-бързия и експлозивен танц – джайв. Как ще се представи тя и кой ще бъде победителят на вечерта, ще видим утре, от 20.00 часа по Нова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Лина ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
за пръв път го виждам този... май трябва да започна да гледам Денсинг старс хахахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар