март 28, 2024

Антон Касабов отхвърлен от истинските си роднини: Мислеха, че ще искам пари!

https://kliuki.net/kliuki/anton-kasabov-othvarlen-ot-istinskite-si-rodnini-misleha-che-shte-iskam-pari/143406 Kliuki.net
Антон Касабов отхвърлен от истинските си роднини: Мислеха, че ще искам пари!

Антон Касабов разочарован от семейството си, не иска да вижда биологичните си родители

Антон Касабов разкри, че е разочарован от истинските си роднини. Звездата от „Денсинг старс“ наскоро призна, че е осиновен и дори е правил опит да се свърже с истинското си семейство. Опитите му да ги открие обаче претърпели пълен провал. Нещо повече, Антон Касабов признава, че биологичния му баща решил, че синът му го търси за пари и отказал да го види.

Отхвърлянето от страна на истинския му родител, разстроило изключително много танцьора. Въпреки това той се опитва да не се разочарова и да гледа позитивно на нещата, пише bliasak.bg.

[caption id="attachment_68251" align="alignright" width="300"]Антон Касабов разкри, че е осиновен, биологичния му баща не иска да го види Антон Касабов разкри, че е осиновен, биологичния му баща не иска да го види[/caption]

Антон научил абсолютно случайно, че е осиновен и решава сам да търси родителите си. Освен това шампионът по таекуондо, научава, че има и сестра — но нито тя, нито родния му баща искат да имат нещо общо с него. След случилото се, Касабов приема осиновителя си като най-близък човек до себе си. В предаването довечера, той ще разкаже още подробности за семейството си и за личната драма, която е преживял.

Чаровната Нели Атанасова пък ще разкрие за личната си среща със смъртта. И как през 2004 година осъзнава, колко е важен живот, след като за малко не губи брат си.