Синеокият таекуон-до мастър, който ни прославя в Холивуд, разкри поредната шокираща тайна около себе си. След като преди няколко седмици заяви, че е осиновен от баща си, днес призна, че е с изкуствена тазобедрена става и е истинско чудо, че се е възстановил напълно.

Преди няколко години получил болки в крака и се оказало, че ставата му е износена. Проблем, който отчасти е генетичен.

"Наложи се да ми сменят ставата, отрязаха кокала, сложиха титаниева става. И сега като минавам през летището и пиукам", признава Антон. - "Лекарите казаха, че никога не са правили подобна операция на таекуондист и не гарантират възстановяване. Казаха, че няма да мога да тренирам, дорида тичам. Аз обаче реших да тествам силата на тялото си и на духа и си поставих за цел да се възстановя. Започнах няколкмесечна програма по рехабилитация под вода".

Не само, че се е възстановил, но Антон продължава да тренира, а отгоре на всичкото показа и завидни умения на дансинга в "Денсинг старс". Той приел да участва в шоуто основно заради предизвикателството след травмата и заради майка си - голяма фенка на шоуто.

Красавецът, който раздава юмруци в холивудски продукци и тренира децата на известните, заяви, че много би искал да направи съвместна продукция между България и САЩ.

"Аз имам много връзки и много бих искал да направим нещо съвместно. Имам няколко срещи преди да замина и се надявам да направим проект. Купил съм правата на някои от най-добрите сценарии", признава Антон.

Той обясни още, че тук му е като сън, защото изобщо не е очаквал такава реакция към него от България и от публиката и се радва, че е успял да вдъхнови много деца да се занимават с таекуон-до./Lifestyle.bg