Любопитно

Хасковска шампионка по хандбал на „Мис България в САЩ“

Мис

Мария Тилева

26-годишната хасковлийка Мария Тилева е една от претендентките в конкурса „Мис България в САЩ“, съобщи за Haskovo.info организаторът на събитието Боряна Павлова.

 
Тилева вече живее със семейството си в Ню Йорк, а миналата година стана републиканска шампионка по плажен хандбал с отбора на Хасково. Красавицата е възпитаничка на Спортното училище „Стефан Караджа“.
 
„Мис България в САЩ 2014“ ще се проведе на 18 октомври в залата на Афиния хотел в сърцето на Манхатън, Ню Йорк. Българските красавици, които живеят в Щатите ще бъдат оценявани от звездно жури, а сред членовете му са: Ралица Иванова, Роси Чорбаджийска, Лилия Славова, Антон Касабов, Иван Лечков, Кирил Маричков. Негов председател е Боряна Павлова, създател на конкурса и председател на Българския дамски клуб в Ню Йорк. Сега тече гласуването за кандидатките на страницата на конкурса във Фейсбук.
 
Haskovo.info припомня, че миналата година друга хасковлийка участва в престижния конкурс. Това бе Галина Костова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
PPPRRRRRR
PPPRRRRRR
28.09.2014 21:17 21:17

ROTEIRO №1

Back to top button