Антон Касабов показа брат си (снимка)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Антон Касабов показа брат си (снимка)

16183
на 03.09.2014
Антон Касабов показа брат си (снимка)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Българинът в Холивуд Антон Касабов, който тази пролет танцува в шоуто Dancing Stars, най-накрая показа брат си. Досега каратистът споделяше семейни снимки, на които присъстваше майка му. Въпреки че Антон живее в Лос Анджелис и с брат си, той не присъстваше на кадри с батко си.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Ето обаче, че и това се случи, а поводът, заради който двамата си направиха selfie, беше т.нар. Labour day, известен у нас като Ден на труда, съобщава "Блясък".

Както е известно, няколко години след като Антон Касабов се премести да живее в щатите, при него заминаха майка му и брат му. Спортистът сам призна, че е пожелал семейството му да отиде при него, тъй като те много му липсвали.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО) ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК