IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата кола на Антон Касабов

Специално за него Specialty Car Craft доработиха Hamann Mercedes G55 AMG Typhoon.

Новата кола на Антон Касабов

Българинът Антон Касабов, холивудски актьор и неколкократен шампион по бойни изкуства, показа новата си придобивка - доработен от Specialty Car Craft Mercedes G55 AMG Typhoon.

Не е лесна работа да доработиш автомобил, който вече е преминал през тунинг ателието на Hamann, а доказателството за това може да видите на снимките.

Автомобилът е станал доста кичозен, с 12 светлини отпред и масивен двуцветен бодикит. Всъщност и Typhoon-нът на Hamann не е сред най-семплите автомобили, но Specialty Car Craft определено го пращат едно ниво по-нагоре.

Както и да е, за едни може да е кичозно, а за други - брутално, така че да се върнем на новите достойнства на возилото.

Детайлите около новата кола на Антон Касабов не са много, но все пак се знае, че оптиката се състои от вече споменатите LED светлини, голям преден спойлер, заден спойлер, нова задна броня с дифузер, както и от много нови елементи изградени от въглеродни влакна. Карбонови са радиаторната решетка, рамките на основните челни светлини, прения капак и други.

Не се съобщава дали возилото е получило и нова силова доработка, но можем да бъдем сигурни, че под капака на новата кола на Касабов стои тунингования от Hamann 5.4-литров осемцилиндров двигател на Mercedes G55 AMG Typhoon.

Той генерира 600 к.с. и 782 Нм, като според данните на Hamann, може да ускори тунинговият Mercedes-Benz G-Class от място до 100 км/час за 5.1 секунди и да постигне максимална скорост от 261 км/час.

Всички снимки


Антон Касабов е двукратен световен и европейски шампион по таекуон-до. Роден е преди 35 години в София, от доста време живее в Лос Анжелис, където има своя школа по таекуон-до.

Носител е на над 50 медали от световни, европейски и американски първенства. Участвал е във филми като “Час пик 3” и “Tеkken”, където има главна роля.

0 от 500